Firma PromoLux je osnovana 2018 godine i basira se na iskustvu svojih osnivaca koji već preko 20 godina provode promocije i poslovanje stambenih nekretnina uz trajnu potragu za povlaštenim geografskim položajem i optimizacijom energije uz najbolji omjer kvalitete i cijene.

2018: Počeci …

Godine 2018. odlučili smo udružiti snage kako bi započeli razvoj nekretnina stvaranjem firme PromoLux. Tim koji preko 20 godina radi u finansijskom sektoru i nakon prvih stambnih investicija u inostranstvu odlučuje u partnerstvu da instalira firmu PromoLux u gradu Derventi i podijeli svoja stecena iskustva za nekretnine.

Lakoca stanovanja …

Grupa ljudi, koja čini Tim, već duži niz godina radi na sličnim projektima ali u drugačijim okruženjima. Dio tima ima iskustva u tradicionalnoj i dosadašnjoj gradnji na našem podneblju, dok u zadnjim godinama gradnja se proširila i na lokacijama EU. Drugi dio tima ima iskustva dugi niz godina poslovanjem u sektoru nekretnina u EU. Spajanjem dosadašnje stečenog iskustva, prilagođavanja lokaciji i potencijalnim kupcima stanova, dolazi se do IDEJE koja definiše LAKOĆU STANOVANJA.

Relevantnom analizom potreba tržišta nekretnina u Derventi, tri partnera su si stavila za cilj do svojim klijetima ponude poseban kvalitet stanovanja pod motom “lakoca stanovanja”.

Od samog početka PromoLux razvija jasnu filozofiju: visokokvalitetne konstrukcije koje kombiniraju savremenu arhitekturu i najmodernije tehnologije po razumnim cijenama.

Stambeni razvoj …

2018 PromoLux je kupila teren bivse stare stamparije sa željenom lokacijom da se omoguci blizina centra grada a ipak u zelenom i mirnom okruzenju stanovanja te su time osigurali idealnu lokaciju za svoj prvi projekat.

Projekat “Stara Stamparija ” je trenutno u izgradnji i cinice 3 objekta na parceli od 4.000 kvadratnih metara.

Želimo našim kupcima pružiti maksimum za uloženo, a opet ispoštovati i investiciju ulaganja, kao i pokazati mogućnost dobre gradnje, kvalitetnog koncepta i jasne vizije stanovanja, sve to uz pristupačnu cijenu i uslove kupovine. Ovim pristupom PromoLux zeli da stekne dobar ugled i mnoštvo zadovoljnih kupaca.

Našom ponudom RentaLux  želimo da se brinemo o našim objektima i da ih održavamo u najbolji mogući dostupan način, te time kako promovišemo sebe i postojeće stanje objekata, dajemo vam i garanciju dugovječnosti naše gradnje jer ne zaboravljamo svoje objekte nakon što ih prepustimo vama na korišćenje. Njihova lijepa slika, je i naš obraz.

Telefon:

+ 387 66 976 293

Adresa:

Đenerala Draže bb,Derventa